top of page

S4 Scouting

Romania 

Interactive Courses & Workshops

About our founder

IMG_6780_edited.jpg

Ged Searson

 

Ged Searson has over 25 years of football coaching experience, mentored along the way by among others the legendary Sir Bobby Robson, and over 11 years experience as a scout in professional football to deliver Scouting Workshops and Courses of the highest level. As a former First Team Domestic and European scout of Premier League Club West Ham United and Chief Scout of two Football League clubs, Ged passes on his vast knowledge to his attendees through his fully interactive Scouting Workshops and Courses.

Ged Searson are peste 25 de ani de experiență ca antrenor de fotbal, avandul ca mentor, pe parcurs, pe legendarul Sir Bobby Robson și peste 11 ani de experiență ca Scouter/Oposition Scouter/ Match Analist în fotbalul profesionist pentru a oferi ateliere și cursuri de cercetare de cel mai înalt nivel.

În calitate de fost Scouter pe plan intern și european al echipei din Premier League West Ham United și Scouter Șef la două cluburi din Ligile inferioare din Anglia, Ged transmite cunoștințele sale vaste participanților acestui curs interactive de explorare si fundamentare.

TACTICAL SCOUTING AND ANALYSIS
PROFESSIONAL FOOTBALL - PLAYER SCOUTING AND RECRUITMENT WORKSHOP - LEVEL 1
e-learning FUNDAMENTALS LEVEL 1 romania UPDATED.jpg


S4 SCOUTING

ROMANIA
-e-LEANRING

Curs aprobat și validat în Anglia de către  CIMSPA

(The Chartered Institute for the Management of Sport and Physical Activity)

S4 Scouting –

Football Fundamentals & Individual Player Assessment

e-Learning Course Level 1

Pentru cine este acest curs?

- Toți pasionații de fotbal care doresc să își îmbunătățească și să-și dezvolte cunoștințele în fotbal și capacitatea de evaluarea performanței jucătorilor de fotbal.

- Potențiali Scouteri/Analiști de Meciuri.

- Antrenori și profesioniști în fotbal

- Părinții cu copii implicați în fotbal pentru a înțelege mai bine cerințele antrenorului și a evalua performanțele copiilor lor.

- Copiii implicați în fotbal pentru a înțelege mai bine cerințele antrenorului și a-și evalua propriile performanțe.

- Oricine este interesat de explorarea fotbalului sau de fotbal în general.

bottom of page